Reunió amb el conseller Botey, del Consell Comarcal d’Osona

El passat dimecres dia 18 membres de l’associació, Belinda Parris (regidora de l’Ajuntament de Tavertet), Xevi Roviró (Patronat d’Estudis Osonencs) i Rafa Sevilla (president de l’associació), van mantenir una reunió amb el sr Eduard Botey, conseller del CC d’Osona, i l’Enric Vilaregut, tècnic enginyer del CC i enginyer municipal de l’Esquirol.

Els membres del CC d’Osona van mostrar el seu suport al projecte i faran costat a l’associació en les reunions amb altres institucions: Ajuntaments, Generalitat, etc

La reunió es va iniciar amb el repàs del tot el recorregut del itinerari proposat del camí ral per la comarca d’Osona i l’estudi dels diferents valors i patologies de cada tram concret.

Els membres del CC van proposar a l’associació fer una reunió informativa amb tots els Ajuntaments afectats, tant del tram d’Osona com de la Garrotxa, per tal d’explicar el projecte i obtenir de tots ells el compromís de donar suport a la iniciativa. Concretament:

· Definir amb precisió el recorregut i estudiar la titularitat de tots els trams del camí ral (l’administració pública no pot invertir diners en terrenys que no són de la seva titularitat).

· Estar alertes per aprofitar totes les subvencions possibles per les àrees de turisme i cultura, que es puguin aprofitar per anar arreglant o rehabilitant trams parcial del camí.

[@more@]

Aquesta entrada ha esta publicada en General. Afegeix a les adreces d'interès l'enllaç permanent.