La caminada per el Grau Xic i la Serra d’en Mateus

El diumenge passat i tal com estava previst, es va fer la primera sortida per el camí ral, des del Mas La Serra de Pruit, passant per el coll sa Cabra, fins a l’antic hostal de La Rotllada, ja a tocar a la carretera C-153 a les proximitats de Cantonigròs, punt que coincideix exactament amb la meitat de tot el recorregut Vic-Olot.

Vam ser poquets, però a la colla hi havia representació de les dues comarques, Osona i Garrotxa, destacant-hi alguns veïns de les cases de Pruit de la zona del camí.

L’estona que vam caminar plegats va servir per anar observant els fantàstics trams empedrats i marges que encara queden per el Grau Xic i la Serra d’en Mateus i comentar entre nosaltres diverses idees i propostes.

Un dels elements que va despertar més curiositat va ser el re-descobriment del forn de la teuleria de La Rotllada, que no havíem tingut en compte en la nostra relació de construccions històriques del recorregut del camí.

Estem molt animats a anar programant altres sortides com aquesta amb la intenció de reconèixer tot el recorregut.

Teuleria de La Rotllada.

[@more@]

Aquesta entrada ha esta publicada en General. Afegeix a les adreces d'interès l'enllaç permanent.