Caminada Vic – l’Esquirol amb el GECA

El passat diumenge 20 de maig, 32 participants van sortir de la Plaça Major de Vic a 3/4 de 9 del mati per recórrer el Camí Ral fins l'Esquirol.

Els cotxes es van deixar a Cantonigròs (l'Esquirol estava col·lapsat per la pedalada en bicicleta de muntanya CabrerèsBTT 2007). Un autocar els va recollir i els va portar a Vic.

Temps una mica emboirat fins mig matí. Esmorzar tranquil al costat del dolmen i església de St. Jordi de Puigsesllosses i arribada a l'Esquirol al voltant de 2/4 de 2. Amb xafogor i solellada notable desprès de Roda i només atenuada per una mica de ventijol a l'arribada. Dos cotxes ja prèviament alliberats s'encarregaren d’acostar gent a Cantoni per recuperar els altres.

Tothom molt content. En opinió d'alguns una mica apressada tenint en compte el ric contingut, a comentar, del recorregut. És clar que l'horari, si es volia acabar abans de l'hora de dinar, no donava permís per anar-se distraient més del compte.

La segona etapa, l'Esquirol – Hostal del Grau es farà per la tardor i és molt probable que tots repeteixin i hi hagi, encara, nova clientela.

El bon humor va presidir tota la mitja jornada. Uns quants es van conjurar per dinar, esplèndidament, al restaurant del Coll de Contreu i seguir passant-s'ho bé, que mai és pecat.

[@more@]

Aquesta entrada ha esta publicada en General. Afegeix a les adreces d'interès l'enllaç permanent.