Reconeixement de camí ral pel sr. Manel Vilarrasa

El passat dissabte, dia 16 de juny, Carles Coromines i Rafa Sevilla varem anar amb el sr. Manel Vilarrasa a reconèixer un bon tram del camí ral.  La visita la varem començar al pont d’en Bruguer, a la sortida de Vic. Varem anar seguint tot el camí, pels municipis de Vic, Folgueroles, Tavèrnoles, Masies de Roda, Roda de Ter, Masies de Roda (un altre cop) i l’Esquirol. La visita va finalitzar a la sortida de l’indret anomenat ‘el Xurranc’ prop del límit entre els municipis de l’Esquirol i Rupir i Pruit.  El treball de camp, a més del reconeixement del propi camí pel sr Vilarrasa, va consistir en prendre les coordenades i fotos de totes les cruïlles del camí.  Aquest treball té com objectiu l’estudi del camí ral de Vic a Olot per fer-ho coincidir amb la branca principal del camí de Sant Jaume a Catalunya, en el tram que va des del municipi de Bas fins a Vic. Hores d’ara, la Direcció General de Turisme de la Generalitat té com objectiu prioritari posar en marxa la branca principal del camí de Sant Jaume a Catalunya: Sant Pere de Rodes – Montserrat – Lleida. [@more@]

Aquesta entrada ha esta publicada en General. Afegeix a les adreces d'interès l'enllaç permanent.