Projecte de senyalització del camí ral de Vic a Olot per la Diputació de Barcelona

La Diputació de Barcelona, dintre del projecte de senyalització de camins pel Consorci de Turisme de la vall de Sau Collsacabra, està executant la senyalització del camí ral de Vic a Olot.  Ja s’han posat, en gran mesura, els senyals horitzontals (pintura groga) i verticals (pals amb indicacions d’indrets i distàncies). S’han detectat errors de senyalització quan es travessa la finca de Caselles (Cantonigròs) i ja s’ha posat fil a l’agulla per trobar la solució.  Per un altre cantó, el projecte inicial es completarà amb la senyalització del tram Vic – Roda de Ter, que inicialment no estava contemplat.[@more@]

Aquesta entrada ha esta publicada en General. Afegeix a les adreces d'interès l'enllaç permanent.

Una comentari en l'entrada: Projecte de senyalització del camí ral de Vic a Olot per la Diputació de Barcelona

  1. Sergi diu:

    Hola,

    estaria interessat en poder fer un dia el camí ral de Vic a Olot i us agraïria molt si es pogués penjar el track o una aproximació d’ell.

    @anna i laura: vau arribar a fer la ruta? Si fós així teniu algun track? Merci

Els comentaris estan tancats.