Fira del Llibre de Muntanya del Collsacabra

Tal com havien avançat, la direcció de la Fira del Llibre de Muntanya del Collsacabra ens ha cedit un espai per posar-hi un plafó informatiu sobre la nostra associació.

El plafó ja està enllestit, a falta de qüestions d’última hora. El plafó, tant l’estructura con els continguts, han quedat magnífics!!!.

Aquesta feina ha estat possible gràcies a l’esforç desinteressat d’un bon grapat de persones. Menció especial per a la Sílvia Juvanteny i el Miquel Montmany, creadors del disseny gràfic dels continguts i de l’estructura física del plafó, han treballat molt i molt bé i a l’Ernest Gutiérrez, per cedir-nos l’espai a la Fira. També agrair al Carles Comella per posar a disposició de l’associació el seu arxiu fotogràfic personal, fruit de molts anys de recerca, al Jordi Costa per la seva tasca de coordinació, al Josep Juvanteny i als amics de la Sílvia per la seva disposició per completar les fotos que faltaven, al Jordi Cerchs i la Laura Francisco per col·laborar amb les seves idees en el tema del logo … Crec que entre tots s’ha fet una feina fantàstica!!!!.

Us esperem a la Fira!!!!.

Més informació

[@more@]

Aquesta entrada ha esta publicada en General. Afegeix a les adreces d'interès l'enllaç permanent.