Les ‘Rutes de l’Abat Oliva’ es posen en contacte amb els ‘Amics del camí ral de Vic a Olot’

L’ajuntament de Vic, juntament amb altres ajuntaments com ara Ripoll, Sant Joan de les Abadesses, Rupit, etc han creat una ruta turística de senderisme que anomenen ‘Rutes del Abat Oliva’.  

Aquest projecte té ja 4 anys de vida i recorre un conjunt de poblacions d’Osona i el Ripollès, amb el lligam de l’art romànic.  

Per vehicular aquest projecte, els ajuntaments i entitats interessades han creat una associació, que s’ha encarregat de definir el projecte, involucrar a les entitats afectades, presentar-ho a la Generalitat. Finalment, Turisme de Catalunya és qui finança el projecte. 

Representants d’aquesta associació, desprès del que el regidor de turisme de l’ajuntament, sr. Puig, estigués a la reunió de l’Hostal del Grau, s’han posat en contacte amb nosaltres per tal d’estudiar els punts de contacte de la seva ruta amb el camí ral de Vic a Olot, per tal de coordinar-nos i aprofitar sinèrgies.  

De moment, els hem passat el recorregut del camí ral i hem quedat de trobar-nos a la reunió d’ajuntaments del proper dia 17.

[@more@]

Aquesta entrada ha esta publicada en General. Afegeix a les adreces d'interès l'enllaç permanent.