Reunió informativa a l’Esquirol sobre el camí ral

L’Ajuntament de l’Esquirol i l’associació Amics del camí ral han convocat per al proper dissabte, dia 17 de febrer, una reunió informativa per parlar amb totes les institucions i entitats afectades pel projecte de recuperació i rehabilitació del camí ral de Vic a Olot, la via centenària que va unir Osona i la Garrotxa durant més de 2.000 anys. L’acte es farà a la seu del consistori a les 10:30 hores.
A la reunió hi han estat convidats tots els ajuntaments del traçat del camí ral, els Consells Comarcals d’Osona i la Garrotxa, els consorcis de Turisme de la Vall de Sau Collsacabra i Paisatges del Ter, Turisme Garrotxa – Itinerànnia, la Diputació de Barcelona i alguns centres excursionistes, entre d’altres entitats.
(Notícia publicada a www.Osona.com el dia 12-02-2007)

[@more@]

Aquesta entrada ha esta publicada en General. Afegeix a les adreces d'interès l'enllaç permanent.