Resum de la Fira de St. Lluc

L’ stand va quedar força atractiu i a la vegada pràctic. Quan funcionava la projecció hi havia, fins i tot, expectació.

Per la fira va passar molta gent i tinguérem un grapat de visites de tot tipus. Algunes poden crear expectatives de qualitat. El vent segueix a favor.

Moltes persones es van mostrar interessades en obtenir el mapa del recorregut per poder fer el camí. D’altres vinculades al territori, a les cases encara avui existents, com el Grau i Quatrecases, ens explicaren vivències fins i tot dramàtiques, del viure en aquells indrets.

Potser incloure que en el capítol de personalitats la visita de Marina Geli, Consellera de Sanitat, i tota la comitiva, que va mostrar molt interès, a banda del compromís de buscar fils de connexió per la recerca històrica. Així ho esperem.

Un alt càrrec de la Generalitat també va oferir-se, en visita expressa i interessada, a fer-nos costat.

La visita de l’alcalde d’Olot i l’alt càrrec d’ensenyament, va estar la cloenda a les jornades de presència a la fira, i que ens permet veure amb noves perspectives d’unió i de implicació ambdues bandes del territori.

També esmentar que de la Vall d’en Bas hi va haver visites de gent del GECA i que el seu Ajuntament ha col.laborat en el estand amb el patrocini de la impressió de tres grans fotografies del camí amb sobreimpressió del text d’en Pla/Puget de "Un senyor de Barcelona".

Segurament que alguns dels visitants ja estaran presents en la propera sortida del camí ral per el Grau Xic, i sense cap mena de dubte l’objectiu de donar-nos a conèixer, s’ha complert.

[@more@]

Aquesta entrada ha esta publicada en General. Afegeix a les adreces d'interès l'enllaç permanent.