Converses amb la Diputació de Barcelona per la senyalització del camí ral de Vic a Olot

La DIBA està a punt d’executar un projecte de senyalització de camins dins el territori dels Consorcis de Turisme de Sau Colsacabra. Dins aquesta xarxa de camins, senyalitzaran el camí ral de Vic a Olot. En la primera fase, es senyalitzarà des de l’Hostalot fins el pont de Roda de Ter. En una segona fase es senyalitzarà des del Pont de Roda fins a Vic. A l’Hostalot està prevista la comunicació amb els senyals que ja ha posat Turisme Garrotxa, executant el seu projecte de senyalització dels camins de la Garrotxa. Dins el projecte de senyalització del tram del camí de la província de Barcelona, que està fent la DIBA, l’associació ‘Amics del camí ral de Vic a Olot’ està fent un paper de consultoria, indicant el traçat del camí, els problemes que hi ha a cada tram, la necessitat de connexió amb la senyalització de la Garrotxa, la necessitat de continuar el primer projecte fins a Vic, etc. Totes les propostes nostres han estat molt ben rebudes.[@more@]

Aquesta entrada ha esta publicada en General. Afegeix a les adreces d'interès l'enllaç permanent.