Reunions de membres de l’associació amb diversos ajuntaments del traçat del camí ral

En el termini d’una setmana membres de l’associació han mantingut reunions amb representants de diversos ajuntaments del camí ral. Totes aquestes reunions han estat molt profitoses i totes les institucions han recolzat amb ganes la iniciativa.

Per tal de tancar i concretar d’alguna manera aquestes bones sensacions, es convocarà una reunió general d’ajuntaments i altres institucions i entitats vinculades al camí pel dia 17 de febrer, a l’ajuntament de l’Esquirol. Les reunions mantingudes han estat:  

  • Dissabte dia 20 (Ajuntament de la Vall d’en Bas): l’alcalde del la Vall d’en Bas, sr. Calm, rep a Dolors Blanch, Isabel Capó i Rafael Sevilla: molt bon ambient de col·laboració i coincidència d’interessos.
  • Divendres dia 26 (Ajuntament de l’Esquirol): l’alcalde de l’Esquirol, sr Mas, rep Rafael Sevilla: molt bon ambient de col·laboració i coincidència d’interessos. Es concreta la data de la reunió general.
  • Dissabte dia 27 (Hostal del Grau): reunió lúdica de l’alcalde d’Olot , sr Sacrest, el primer tinent d’alcalde de Vic, sr. Puig, l’alcalde de Rupit, sr Juanola, el president i vicepresident del CE Olot, srs Roqué i Baburés, i diversos membres de l’associació. Els presents prenen el compromís de portar la iniciativa per estudiar al forma de impulsar i tirar endavant el projecte de rehabilitació i recuperació del camí ral de Vic a Olot. 

[@more@]

Aquesta entrada ha esta publicada en General. Afegeix a les adreces d'interès l'enllaç permanent.