Propera reunió amb el Sr. Esteve Tomàs

Dijous de la setmana vinent ens reunirem amb el Director general de Ports i Transports de la Generalitat de Catalunya, Sr. Esteve Tomàs, que ha estat delegat pel conseller de Política Territorial i Obres Públiques, Joaquim Nadal, per ocupar-se personalment del projecte de recuperació del camí ral Vic-Olot. Hi estaran presents l'alcalde d'Olot, Lluís Sacrest, i el de la Vall d'en Bas, Miquel Calm, així com tècnics del Departament de Política Territorial.

La reunió comportarà una visita a peu del tram l'Hostalot fins la Font de les Marrades i posteriorment hi haurà un dinar de treball per evaluar la situació i recapitular sobre el nostre projecte, el dels Amics del Camí Ral.

És, sense cap dubte, un moment de gran trascendència per els nostres objectius.

[@more@]

Aquesta entrada ha esta publicada en General. Afegeix a les adreces d'interès l'enllaç permanent.