Reunió sobre el terreny amb el Director general Sr. Esteve Tomàs

Com estava ja previst, el passat dijous 26 d'abril ens vam trobar, a la Devesa, amb el Sr. Tomàs, Director general de Ports i Transports de la Generalitat, que anava acompanyat de dos enginyers del seu departament, la Sra. Lara Medina i el Sr. Antoni Bedoya.

Allà ens vam ajuntar amb l'alcalde d'Olot, en Lluís Sacrest, i el regidor Sr. Gumí de la Vall d'en Bas que representava a l'alcalde, Miquel Calm, que va excusar la seva assistència.

La nostra entitat estava representada per Rafael Sevilla, Dolors Blanch, Isabel Capó i Carles Corominas.

La passejada del grup des de l'Hostalot fins el final de les Marrades del Grau va ser un autèntic luxe, doncs el paisatge estava en tota la seva plenitud i el silenci hi regnava . Impressionant.

Al tornar vam dinar tots plegats a la Devesa, excepte el Sr. Gumí que tenia que atendre altres afers.

El Sr. Tomàs ha pres el compromís, plaent segons va expressar amb espontani entusiasme, d'elaborar un informe a Joaquim Nadal sobre la possibilitat de passar a definir el projecte de recuperació del camí ral Vic – Olot a càrrec del Departament de Política Territorial. La bona disposició era ben lluny de ser de compliment o cortesia. Això es va apreciar clarament.

Tota la documentació ja acumulada per la nostra entitat està ja a la seva disposició i alguna ja prèviament lliurada, inclosa una galeria fotogràfica, ja realitzada dies abans, del recorregut que vàrem fer.

Tots n'hem fet una avaluació positiva. A partir d'aquest moment el grup estarà comunicat per l'intercanvi d'informació i per seguir-ne el procés. Va ser una matí ben aprofitat, estem contents.

[@more@]

Aquesta entrada ha esta publicada en General. Afegeix a les adreces d'interès l'enllaç permanent.