Darrera edició de la tradicional caminada Vic – Olot

El primer diumenge de maig, , dia 6, es va celebrar la tradicional caminada de Vic a Olot, que un grup d’entusiastes caminadors porta ja quasi bé 10 anys fent. La caminada es va iniciar a les 6h a la plaça major de Vic. Va fer un petit esmorzar a l’Esquirol, una paradeta a Cantoni per aplegar més gent, un dinar-exprés a l’Hostal del Grau, per arribar a Olot a les 16h. Un cop serenats els ànims, tothom va anar a fer un dinar de germanor a un restaurant d’Olot.  El dia va ser fantàstic, el ambient fenomenal i l’experiència global molt enriquidora. Varem sortir de Vic al voltant de 30 persones i a Cantoni es van ajuntar unes 20 més. No es va registrar cap baixa, tothom va a arribar a la font de Sant Roc d’Olot amb les cames i els peus adolorits, però amb la satisfacció de la feina feta i amb moltes ganes de repetir la experiència l'any vinent.[@more@]

Aquesta entrada ha esta publicada en General. Afegeix a les adreces d'interès l'enllaç permanent.